Nog 10 dagen tot vertrek

Met nog slechts 10 dagen te gaan tot wij in de auto stappen om naar Duitsland te gaan begint de spanning wat op te lopen, juist nu de trainingskilometers weer minder worden.

Afgelopen weken waren we veelvuldig te zien op verschillende media en socials. Zo heb je ons kunnen vinden bij een super tof artikel van RTV Utrecht of in het Algemeen Dagblad. Het grote voordeel is dat daarmee ons doel steeds dichterbij komt! Die 18000 euro voor de opleiding van een hulphond voor een veteraan of dienstslachtoffer met PTSS.

Daarnaast komen er ook diverse donaties onverwachts binnen die bijdragen aan onze reis maar ook materialen die wij aan het verzamelen zijn voor onderweg. En de komende dagen komt er nog veel meer aan waaronder onze teamshirts! Hieronder enkele shout-outs naar verschillende mensen en bedrijven!

We keep you posted!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.