Recap dag 2 van Morsleden naar Hoheneggelsen

Een relatief korte route ‘slechts’ 68 km. We begonnen de dag met een gezamelijk ontbijt op onze kamer. Sebas begon wat stijf maar dat rolt zich vast los. Na een boze Duitser bij de start konden ze beginnen met hun 2e dag.

Deze dag kenmerkt zich door een pittige start met veel hoogte meters (en de schuin aflopende fietspaden). Terwijl Fleur en Joyce na wat facilitaire zaken onderweg zijn naar het geplande pauzepunt krijgen ze bericht of ze het pauze punt iets kunnen vervroegen voor een schoudermassage. Dus rond de 25 een korte stop voor een schoudermassage en kleine snack van de heerlijke bakkerij waar we stonden. Extra tof was dat we die ochtend (mede dankzij het artikel van RTLnieuws) de 50% gehaald hebben, dus dat er al €9000 voor KNGF was opgehaald Besproken dat we de geplande lunch wel lieten staan enkele km’s verderop. Zo konden Joyce en Fleur een lekkere warme lunch bereiden. Daar kwamen de mannen al met meer praatjes aan. Vanaf de lunch werd de route wat vlakker. Het tweede pauzepunt was rond de 50 km en toen Sebas & Erwin aankwamen was inmiddels ook de rest van het team aangesloten.

In braunschweig dacht sebas slim te zijn en op de weg te gaan rijden maar hij had even geen rekening gehouden met de sporen van de trambaan en mocht ie even kennismaken met het Duitse asfalt. Na een snel broodje kaas en wat lekkers gingen ze voor de laatste kilometers, deze gingen eigenlijk wel lekker. Alleen de laatste weg, was best lang, 8 km lang voor je uitkijken waar je heen gaat.

Bij de Finish afgesloten met ren goed bord spaghetti en met het hele team op naar de slaapplek. Op de slaapplek konden de fysio’s nog even flink aan de gang met de mannen!


Wij gaan lekker slapen, slaaplekker op naar morgen!

3 reacties

  1. Top team. Zet hem op. Goed rusten en dan dag deie

  2. Menno Spaanderman

    Succes vandaag!

  3. Zeker een Top team. Zet hem op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.