Recap dag 3 van Hoheneggelsen naar Hameln

Dag 3 is de dag waarbij er 75 km afgelegd moest worden. Een mooie afwisselende route met als cadeautje vlak langs slot Marienburg.

Vandaag begonnen de heren met zijn drieen op de fiets en verdeelden de dames zich in 2 groepen. Dit kon even heel fijn omdat Kirsten er nog bij was en de volgende slaapplek serieus veel verder weg is. Na een heerlijk ontbijt in ons hotel Landhaus Seela werden de mannen gedropt op de startplek. De dames gingen de spullen inpakken en Joyce & Fleur gingen naar de volgende slaapplek en Natascha en Kirsten gingen naar de eerste pauze plek.

Vanmorgen begon Sebas voor t eerst echt lekker relaxt, dus dat was erg fijn! Bij het rustpunt was als verrassing de dochter van Erwin, Saskia samen met haar vriend Victor er nog even bij. Na een heerlijke lunch met broodjes ei en pasta. Vandaag was er wat meer variatie in het landschap en de route blijft wat glooiend. Met vandaag op de route ook een prachtig slot, zie foto’s. Langzaamaan zit er wat meer vocht in de polsen van Sebastiaan, maar daar ondervind hij geen last van en kan geen kwaad. In de middag was het extra belangrijk om te focussen op de zonnebrand want het zonnetje schijnt erg lekker. De laatste kilometers vlogen voorbij, net lekker gemasseerd en nu relaxen.

Quote van de dag; Elke meter is er een

4 reacties

  1. Geweldig toppers, ga zo door💯🔥👌
    Ik blijf jullie volgen😊

  2. afstand is relatief.

    tijd ook trouwens

  3. Wauw! Ga zo door toppers💪

  4. Leuk om te lezen en de foto’s te zien.
    Toppersssss

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.