Recap dag 5 van Bruchmühlen naar Saerbeck

Voor vandaag stond er een pittig programma voor het hele team. Naast de eerste verhuizing van het hele team in de bus stond er ook een pittige route op het programma, relatief kort met ‘slechts’ 68 km maar met heel veel hoogtemeters. Toen Sebas & Joyce gingen voorverkennen vonden ze dit al prachtig om te zien maar nu met de bloesem bleek het alleen maar mooier te zijn.

De dag begon lekker met een betere flow dan gisteren. Er zat erg veel afwisseling in de route, dus dat was heel fijn. We hebben zelfs een stukje offroad gepakt. Ook leek het even of de schouder van Sebastiaan begon op te spelen, dit gaf wat twijfel, zeker gezien de route die nog ging komen maar bleek reuze mee te vallen.

Sebas: Je zou hier maar moeten rollen..

Natascha: Mooi hé

Onderweg naar de start

Na een lekkere lunch gingen Sebas, Fleur & Erwin een natuurgebied in, hier bleek het voorverkende pad veranderd te zijn in een gravelpad wat minder goed begaanbaar was. Na wat overleg en de alternatieven bekeken te hebben besloten om toch over het minder toegankelijke pad te gaan, omdat een alternatief vele kilometers langer zou zijn.

In het natuurgebied leken de zwaarste klimmen te zijn maar tijdens het rollen bleek het venijn in het tweede deel te zitten. Lange venijnige steillopende wegen met wat kom- en haarspeldbochten, wat met een rolstoel extra uitdaging geeft. Sebas heeft enorm genoten van de klimmen.

Na het avondeten hoefden ze nog slechts 13 kilometer en gingen ze als een speer!

Al met al een fijne en lekkere dag, nu met het team even ontspannen en daarna lekker slapen. Na twee nachten te gast te zijn geweest bij de Bundeswehr op de kazerne in Augustdorf slapen we komende nachten op de kazerne in Münster. Morgen zullen we tijdens het rollen de grens met Nederland passeren.

Help jij ons mee ons doel te behalen? Wij zijn hard op weg om de opleiding voor 1 hulphond voor een veteraan of dienstslachtoffer te verzamelen!

3 reacties

  1. Supertoppers, wat geweldig! We genieten van jullie verhaal!Wensen juist nodig vele veilige kms. 💪💪💪👍👍👍👍💐💐💐💐💐💐

  2. Super super super gaaf

  3. Menno Spaanderman

    Succes komende dagen👊👊

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.