Recap dag 6 van Saerbeck naar Haaksbergen

Nederland! Vandaag was het moment dat we over grens gingen. Het gedeelte van de route in Duitsland is daarmee afgesloten, vanavond slapen we nog wel in Duitsland. Vanaf morgen rollen we nog 2 dagen in Nederland en dan is dit avontuur alweer voorbij.

Voor vandaag was de route 72.4 volgens de planning, doordat we ervoor kozen een deel aan te passen zodat we een drukke weg konden vermijden hebben we iets verder gerold, namelijk 75 km. ‘s Morgens gingen Sebas, Erwin & Natascha op pad voor de eerste 30 kilometer. Sebas zat veel in zijn hoofd vandaag waardoor hij er niet lekker in kwam maar tegelijkertijd rolde hij wel super goed en snel vandaag. Mede dankzij jou hebben we vandaag de 10.000 euro gepasseerd voor de opleiding van een hulphond, had je nog niet gedoneerd? We zijn nog niet bij ons doel dus dit kan nog zeker!

Na de lunch stapte Joyce weer op de fiets om de rest van de dag. Het tweede pauzepunt was op de grens met Nederland, hier had het ondersteuningsteam vandaag het wat makkelijker want Ramona, Jeroen en Esmee (Familie van Joyce) zorgden voor het avondeten. Daarnaast was Ruud van Brummelen, samen met zijn vrouw, er namens de BNMO om ons welkom te heten.

Na de pauze gingen ze voor de laatste paar kilometers, dit rolde enorm vlot door waardoor we nu vanavond lekker op tijd kunnen ontspannen en het hele team op tijd kan slapen 😉

Eén reactie

  1. De afgelopen dagen jullie tocht gevolgd. Wat een prestatie. Top. Je armen moetrn wel in omvang zijn toegenomen. Spieren als kabels.
    Superman 2.22 weer in Nederland.
    De laatste kilometers. En zaterdag zit het erop. Rusten en afkicken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.