Recap dag 7 van Haaksbergen naar Otterlo

De eerste dag volledig in Nederland rollen, zo’n 75 km op de planning. De samenvatting van de dag is volgens Sebas: ‘de hel van het oosten’.

Tijdens het eerste stuk tot de pauze waren de wegen eindeloos lang en waren niet zo goed begaanbaar. De boerenlandweggetjes daarna waren een verademing. Ons eerste punt was vandaag bij Olbecon, daar was dankzij Ingeborg & Ronald een heerlijke lunch verzorgd en kregen we een donatie van maar liefst €600 vanuit het bedrijf en de medewerkers. Helemaal overdonderd waren we hierdoor. Na deze heerlijke stop gingen ze door. In de tussentijd werden de spullen verplaatst naar Ede waar we deze nacht slapen. Daar werd Niels opgehaald die morgen de dag mee hardloopt. Zo rond 1730 waren ze bij het avond punt, dit punt was bij het ereveld Loenen. Een enorm indrukwekkende plek die hielpen om weer even extra in de juiste mindset te komen vooral die van dankbaarheid. Tijdens deze pauze hadden we een mega stapel pannenkoeken die gebakken en gebracht werden door Inez en Paula. Hierna op naar wat hoogtemeters richting Otterlo.

Nu opmaken voor de laatste dag en gezellig samenzijn op onze laatste avond, morgen weer in ons eigen bed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.