Recap dag 8 van Otterlo naar Doorn

Deze recap heeft iets langer op zich laten wachten na de finish van gisteren, eerst even ontspanning gezocht en een en ander uitgepakt en natuurlijk samen geweest met onze dierbaren. Man, man, man wat een tocht! Maar we made it! Sebastiaan made it! Missie volbracht✅️

De laatste dag begon met het opruimen van de sportzaal, als team hadden we geslapen bij Allround Training Ede. Niels was vrijdags ook al aangesloten en sliep ook bij ons. De laatste etappe zou Niels helemaal gaan meelopen. Vroeger dan gepland gingen we naar Otterlo om te starten voor de eerste 20 km richting de glind, om daarna richting Austerlitz te gaan waar een selecte groep dierbaren was gevraagd om aan te sluiten voor de laatste kilometers; het samen af te ronden. Die laatste kilometers waren van het ouderlijk huis, via het graf van vaders, naar de huidige woning van Sebastiaan & Joyce waar een grote groep vrienden en familie aanwezig waren om dit samen te vieren. We liepen ruim voor op schema deze dag en hierdoor moesten we af en toe wat langer rust houden om te zorgen dat we niet te vroeg aankwamen. Ondanks dat de laatste dag de kortste was met maar 50 kilometer, wogen de laatste loodjes het zwaarst mede ook door alle indrukken. Bij thuiskomst was er een prachtig onthaal met daarbij als klap op de vuurpijl nog een mooie donatie van de B.N.M.O.

Wij willen iedereen die hier bij was in ieder geval bedanken maar vooral ook het team dat al deze dagen klaar heeft gestaan zowel on route als, als het backup team. Zonder jullie was dit niet mogelijk!

Omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden een grotere galerij dit keer.

De donaties voor de KNGF buddyhond stroomden de laatste dagen binnen, enorm dankbaar zijn we daarvoor! Je kunt ook nu nog een bijdrage doen om een veteraan of dienstslachtoffer een beter leven te geven dankzij een buddyhond!

Eén reactie

  1. Menno Spaanderman

    Gefeliciteerd. Respect!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.